Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

EL VALOR DEL PATRIMONI

BxP | 01 Febrer, 2007 21:48

Els candidats del BLOC PER PALMA hem participat avui en un cafè-tertúlia del BLOC amb professionals, tècnics i agents socials especialitzats en el tema del patrimoni històric a Palma.

S'hi ha abordat el tema d'una manera transversal: com un element històric i cultural irrenunciable, però també com un element crucial per al sector turístic, d'una enorme potencialitat econòmica i com un referent fonamental de projecció exterior i d'adhesió i caracterització interna.

Hem parlat de desenvolupar els elements jurídics, de millorar la gestió i la protecció, de garantir la conservació, d'establir criteris d'actuació, de formar professionals especialitzats, de divulgar i d'educar.

També hem parlat de la creació d'un Institut de Patrimoni, de reivindicar i protegir la memòria històrica de la ciutat, d'invertir l'1% Cultural, de millorar la dotació de Departament de Patrimoni de Cort, d'unificar i coordinar les competències en aquest camp i de considerar el patrimoni en totes les seves experssions (patrimoni documental, industrial, nàutic, industrial, etnològic... les barriades, la indumentària...).

I tu, què hi haguessis afegit?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS