Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

EL PRÒXIM DIA 29 TOTS A LA REAL

BxP | 26 Gener, 2007 10:16

Dilluns dia 29 de gener els representants del PSM i d'EU-EV faran la XXI Marxa, aquesta vegada en BLOC i acompanyats pel capellà Alec Reid, persona clau en el procés de pau d'Irlanda del Nord. La lluita per la conservació del territori, en defensa dels espais rurals de Palma i com a mostra de suport al moviment Salvem la Real segueix.El pròxim dilluns 29, els regidors i regidores del PSM i d’EU-EV aniran acompanyats d’afiliats i simpatitzants.

En aquest cas, també hi participarà una persona clau en el procés de pau a Irlanda del Nord, el sacerdot Alec Reid, que va ser un dels artífex dels Acords de Divendres Sant, el 10 d’abril de 1998, que va significar l’inici de la pau entre catòlics i protestants. Després de l’alt el foc de l’exèrcit republicà l’agost de 1994, Alec Reid va fer de mediador per assolir un apropament entre els partits republicans i els governs de Dublín i de Londres, acord que va arribar quatre anys més tard. L’experiència de Reid i el seu consell també han estat demanats darrerament per promoure la pau a Euskal Herria, i el gener del 2003 va ser guardonat amb el Premi Sabino Arana. La marxa d’aquest mes s’iniciarà a les 19:30 a la plaça de Cort i previsiblement una hora i mitja després arribarà al Monestir de La Real, on com sempre, els participants seran rebuts per membres de la plataforma Salvem la Real amb un berenar.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS