Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

OBERTA CAUSA PENAL PER LES TORRES DEL TEMPLE

BxP | 16 Gener, 2007 16:20

EU-EV interposà una denúncia penal per les obres il.legals fetes a les Torres del Temple. El jutge ha admés la demanda i ha citat el promotor i propietari com a imputat.

Es trist haver de fer de polítics/missers/detectius però més trist és que un senyor faci obres il.legals durant dos anys!! a un edifici tan emblemàtic del nostre patrimoni històric i que ningú no li aturi els peus.

Pensareu que aquestes obres es varen fer clandestinament però, malauradament, no és així. L'Ajuntament disposava d'informes relatius al caràcter il.legal de les obres gairebé des del primer moment però és obvi que, en matèria de disciplina urbanística, el govern de la Sra. Cirer sempre ha fet parts i quarts.

La denúncia pública o davant el Ple ha estat contestada amb un cínic "aquí no ha passat res" mentres la majoria de medis de comunicació s'han limitat a prendre nota de la controvèrsia.

A la fi, cal picar la porta dels jutges perquè tot quedi en evidència

LLIBRES PER A TOTHOM

BxP | 16 Gener, 2007 15:36

L'Ajuntament de Palma ha pressupostat 3,3 milions d'€ en un programa d'ajudes a les famílies per a l'adquisició del llibres de text.

Evidentment, les beques per a la compra de llibres i material escolar són una ajuda fonamental per garantir el principi d'igualtat d'oportunitats.

Tanmateix, no ho aconseguirem amb aquesta campanya, que és un exemple perfecte d'improvisació i de política purament efectista i electoralista. 

Qualsevol (pobres, rics o riquíssim) que vagi a Cort i demani l'ajuda (sense acreditar la seva identitat, ni justificar cap pagament en concepte de compra de llibres) rebrà la quanitat estipulada (fins a 150€) segons l'edat de l'infant.

I si no necessites l'ajuda? És igual, 150 €. I si has repetit curs i enguany no has comprat llibres? És igual, 150 €. I si els llibres em costaren 115€? És igual, 150 €. I si els llibres me'ls ha passat un amic? És igual, 150€.

Això sí, si ets alumne de secundària hauràs d'esperar unes altres eleccions. Encara que el teu ensenyament sigui obligatori i els llibres més cars, ningú ha pensat en tu.
 

Cartell d'ajudes de llibres

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS