Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

MAL DE CREURE

BxP | 13 Gener, 2007 16:56

Avui de matí acompanyàvem el cercavila de l'OCB, que travessava Palma reivindicant les nostres festes populars. La policia local ens ha barrat el pas i no ens ha permès arribar a Cort. Davant la nostra sorpresa ens han dit: "Són ordres de la batlessa. No podeu passar d'aquí".

No és estrany que la batlessa s'hagi fet por: ens acompanyaven una giganta de fusta, un voltor de cartó, una truja de paper encolat i una colla de dimonions. Alguns fins i tot duien unes banyetes de plàstic vermell i devien tenir ben bé quatre o cinc anys. Quina por, Catalineta!
Cercavila de l'OCB
PS: Per cert, dimecres 17, a les 20 h, al Centre Flassaders de Palma, la Comissió de Cultura Popular de l'OCB organitza una taula rodona sobre les festes de Sant Sebastià amb els caps de llista de tots els partits a les eleccions municipals. 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS