Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

PLA D'IGUALTAT 0,0%

BxP | 09 Gener, 2007 19:44

Avui EU-EV i PSM-EN hem presentat al·legacions al "Pla d'Igualtat entre homes i dones" que ha fet el PP a l'Ajuntament de Palma.

La vella història: mesures genèriques, manca d'objectius concrets, manca de  compromisos pressupostaris, manca de temporalització...

Primer hauria d'haver nirvi, idees, compromisos, polítiques...i després tot això s'hauria d'ordenar i consagrar en un Pla. L'Ajuntament de Palma -i especialment l'àrea de Serveis Socials- ens intenta vendre permanenment Plans sense política, Plans 0,0%... un altre bell document per dormir als prestatges.

A nosaltres ens agradria un Pla que preveiés una Regidoria de la Dona i recursos humans específics per pilotar-lo, que dissenyàs programes concrets d'actuació en matèria educativa, laboral, de violència de gènere... que incorporàs iniciatives d'avantguarda que s'estan implementant a molts d'altres Ajuntaments... i que tot això ho fes amb la participació de les associacions i entitats que fan feina sobre el tema.

Però per a tot això caldrà esperar cinc mesos o un munt d'anys... depèn del que votem el dia 27 de maig.

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS