Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

CAS TAMBORERS: MES QUE UN ACOMIADAMENT

BxP | 29 Desembre, 2006 11:14

L'acomiadament de dos tamborers de la Sala per la insòlita ráó d'haver participat a una manifestació a la Real en contra de la Sra. Cirer és molt més que un conflicte laboral, és un dels exemples més clars de com se les "gasta" la nostra "simpàtica" batllessa.

Convertir els adversaris polítics en enemics és una mala condició per a un governant, no tenir capacitat per encaixar les crítiques també... però utilitzar la institució per agredir els adversaris això és senzillament inadmissible.

L'acomiadament dels germans Martorell és un fet polític d'una extraordinària gravedat i més propi d'un estat dictatorial que d'un estat democràtic.

Ells no podran participar a la propera Festa de l'Estendard, per això, des del Bloc per Palma, distribuirem caretes amb la seva foto i amb la boca tapada en reivindicació de la seva llibertat d'expressió. La foto també la portaran els regidors i regidores d'EU-EV i PSM. T'animes?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS