Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

ACORD CONTRA LES TORRES DEN GRANDE

BxP | 21 Desembre, 2006 13:37

Em fa l'efecte que és per la que està caiguent a nivell urbanístic  però, a la fi, la proposta d'EU-EV i PSM sobre les Torres den Grande s'ha aprovat per unanimitat (malgrat que amb algunes modificacions formals amb l'ojectiu de facilitar els canvis de posició dels nostres col.legues de Corporació).

De tota manera, que ningú s'engani. Aquest acord marca, simplement, una nova fase del procés: les versions més absurdes del projecte queden definitivament aparcades però és evident que, quan passin les eleccions, vendran més propostes que tendran un o altre tractament segons quina sigui la majoria a Cort

Perquè ningú no tengui dubtes sobre el que s'ha aprovat, reprodueix la proposta d'EU-EV i la que finalment s'ha aprovat:

Proposta d'EU-EV:"El Ple de l'Ajuntament acorda rebutjar les propostes de desenvolupament urbanístic recentment plantejades per la SAD Reial Mallorca

El Ple de l'Ajuntament acorda instar l'equip de govern a desenvolupar les actuacions previstes al PGOU i al Pla d'Equipaments Esportius a la zona de Son Moix.

El Ple de l'Ajuntament insta l'equip de govern a romandre obert a qualsevol suggeriment que tengui per objectiu incrementar la utilitat social de l'Estadi de Son Moix i dels equipament esportius colindants, propostes que, en cap cas, poden passar per la renúncia a la titularitat dels terrenys i dels equipaments per part de la institució municipal"

La proposta finalment aprovada diu:El Ple de l'Ajuntament rebutja les propostes de desenvolupament urbanístic recentment plantejades pel RCD  Mallorca per no respondre ni als criteris generals que manté la Corporació Municipal respecte a l'urbanisme de Palma ni a les determinacions concretes del PGOU, el Pla d'Equipaments Esportius i el Pla Territorial Insular

El Ple de l'Ajuntament insta l'equip de govern a desenvolupar les actuacions previstes al PGOU i al Pla d'Equipaments Esportius a la zona de Son Moix i romandre obert a qualsevol suggeriment que tengui per objectiu incrementar la utilitat social de l'Estadi de Son Moix i dels equipament esportius colindants, propostes que, en cap cas, poden passar per la renúncia a la titularitat dels terrenys i dels equipaments per part de la institució municipal   

PLE DE L'AJUNTAMENT ON LINE

BxP | 21 Desembre, 2006 11:10

10 h

Comença el Ple

Després d'algúns punts de tràmit, s'acorda per unanimitat i sense debat concedr la Medalla d'Or de la ciutat  al Patronat  Obrer .

Nosaltres estam plenament d'acord i no hem volgut enterbolar aquesta decisió amb el fet que ja vàrem denunciar a l'anterior Ple: el sectarisme del PP a l'hora de vetar la concessió de la medalla d'or de la ciutat a la Federació d'Associació de Veïnats amb moriu del seu XXV aniversari

10,20 h

Rebutjada la proposta del PSOE relativa a no reposar les estatues de romans de la Rambla pel context d'homenatge al règim faixista italià que va provocar la seva col.locació

10,30 h

Rebutjada una proposta del PSM relativa a incrementar els arbres de ciutat... "Palma ya cumple en términos de arbolado". Ah!

10,45 h

Rebutjada una proposta conjunta de l'oposició relativa al Parc de les Vies. Sé que més d'un  lector d'aquest bloc pensa que és convenient renunciar a aquest Parc per tal de millorar els problemes de trànsit dels carrers adjacents. Permeteu-me que dediqui tres línies a aquestes persones que defensen això estic segur que de bona fe:

1.- Palma és una ciutat malalta des del punt de vista de la mobilitat. Cada cop més cotxes i més caos. Un accident, una pluja la col.lapsa perquè el circuit està al màxim.

2.- Arreglar això no depen de renunciar al Parc Central, depén d'un altre política global de mobilitat i d'implementar un transport públic, còmode, ràpid i eficienT

11,35 h

Es veu el punt que duim al Ple en funció del famós article d'aquest mateix bloc titulat "Habitatges de 105 m2 a 75.000 euros". Rodrigo de Santos reconeix que pagar 75.000 m2 per un habitatge és "una vergüenza" però diu que no pot fer res. Així mateix, ens proposa que retirem el punt per intentar cercar una solució.

Ho farem perquè es tracta de defensar aquestes persones fins a lo darrer. Parlarem amb els responsables municipals i amb aquestes famílies perquè aquesta vergonya no surti endavant

12 h

Es veu l'assumpte de les Torres den Grande que trobareu en post a part

 12,30

Es veuen les al.legacions als Pressuposts del 2007. Nosaltres n'hem presentat una vintena però gairebé hem passat de defensar-les.

Allò que trob més dramàtic és que una peça clau de la política municipal s'aprovi en un clima de desinterés absolutament generalitzat. Només hi ha hagut tres al.legacions de la societat civil!!

He adquirit el compromís solemne que, si hi havia canvi a Palma, mai més s'aprovaria un pressupost en aquest clima de passotisme. No sé si serà com a Portoalegre o com a Portotriste però que les entitats i els barris podran opinar i voldran opinar perquè tendran la´percepció de ser escoltats això està garantit.

Hi ha hagut més punts al ple com és la pròrroga d'un anys en els terminis d'aplicació de la coneguda com ITV dels edificis però el Ple ha acabat aviat, al migdia.

Així que vos deix. I recordau:

Y para cenar, qué hay?

La Ponderosa!, qué guay!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS