Administrar

Un bloc per participar i per discutir la manera de millorar la nostra ciutat... en Bloc
Estadisticas web

FAS RES DISSABTE?

BxP | 20 Desembre, 2006 21:51

Jo seré a les 12 davant el Consolat de la Mar. Un grup de bona gent ha convocat una concentració amb cacerolada perquè el poble de Mallorca expressi el seu rebuig a la corrupció. Ja estam cansats del trist espectacle d’uns polítics incapaços d’assumir les seves responsabilitats i decidits a afegir la mentida i la falsedat a la llarga llista d’infàmies.

Si la teva prioritat és la honestedat, si et preocupa el nostre model econòmic i territorial que facilita aquests abusos, si penses que tot això perjudica les polítiques socials i d’habitatge... comença a esmolar les olles.

Nanda 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS